دکتر رضا گرامی، دارای رتبه برتر برد تخصص و عضو هیئت علمی دانشگاه به عنوان متخصص سونوگرافی‌ و رادیولوژی، با بالاترین دقت خدمات سونوگرافی شکم و لگن را به شما مراجعه کننده محترم ارائه می‌نمایند.

سونوگرافی شكم و لگن چیست؟

سونوگرافی شکم و لگن به بررسی برخی احشاء شکمی شامل کبد، کیسه صفرا، کلیه ها، طحال، لوزالمعده، آپاندیس، غدد فوق کلیوی و غدد لنفاوی عمق شکم، احشاء لگنی شامل مثانه، رحم، تخمدان و پروستات می پردازد؛ در این سونوگرافی معمولا از پروب هایی با فرکانس کمتر که دارای عمق نفوذ بیشتری هستند برای بررسی قسمت های مختلف شکم و لگن مورد استفاده قرار میگیرند .برخی اعضا نظیر ریه، مری، معده، روده کوچک و بزرگ دارای روش های تشخیصی دیگری بجز سونوگرافی می باشند. بررسی سونوگرافی رحم و تخمدان از طریق واژینال و بررسی پروستات از طریق رکتال دقت بسیار بالاتری نسبت به سونوگرافی های این اعضا از روی شکم دارند .

سونوگرافی شکمی جهت بررسی موارد مختلفی به درخواست پزشک معالج و یا به دلیل چکاپ شخص انجام می شود اما جهت شناسایی  آنوریسم آئورت شکمی نیز مورد استفاده قرار می گیرد؛ آنوریسم آئورت شکمی ضعیف، نقطه ای برآمده در آئورت شکمی می باشد، شریانی که از وسط شکم عبور کرده و تامین کننده خون به نیمه پایین بدن می باشد.سونوگرافی شکم برای نشان دادن آنوریسم آئورت شکمی در مردانی توصیه می شود که بین سنین 65 تا 75 هستند و در حال حاضر و یا قبلا سیگاری بوده اند. انجام سونوگرافی شکم جهت شناسایی آنوریسم آئورت چندان برای مردان و زنانی که هرگز سیگار نکشیده اند، توصیه نمی شود، مگر اینکه پزشک شما مشکوک به آنوریسم شکمی باشد.

تنها سونوگرافیست‌های ماهری که گواهینامه انجام اين سونوگرافی را دارند، از عهده انجام دادنش برمی‌آیند. به همین دلیل انجام این سونوگرافی، تنها در مراکز تخصصی مانند کلینیک‌هایی که دکتر رضا گرامی در آن حضور دارند  انجام می‌گیرد.

چرا باید سونوگرافی شكم و لگن را انجام داد؟

سونوگرافی شكم و لگن، بنا به تشخیص پزشک معالج و معمولا برای تشخیص یا درمان موارد زیر درخواست می شود:

1- عوامل خطرزای آنوریسم آئورت شکمی عبارتند از:

  • مرد بودن
  • سن 60 سال یا مسن تر
  • سابقه آترواسکلروز – ضخیم شدن دیواره های شریان ها
  • سابقه خانوادگی آنوریسم آئورت شکمی
  • سیگار کشیدن
  • فشار خون بالا (فشار سیستولیک 140 تا 159 میلی متر جیوه، یا mm Hg و فشار دیاستولیک از 90 تا 99 میلی متر جیوه)
  • آنوریسم در یکی از شریان ها
  • بیماری مزمن ریوی 2- سایر عوامل جهت انجام سونوگرافی شکمیپزشک همچنین ممکن است انجام سونوگرافی شکم را الزامی بداند، اگر  متوجه مشکلی در یکی از اعضای شکمی از جمله موارد زیر شود:•بررسی برخی احشاء شکمی شامل کبد، کیسه صفرا، کلیه ها، طحال، لوزالمعده، آپاندیس، غدد فوق کلیوی و غدد لنفاوی عمق شکم

برای مطالعه بیشتر در مورد سونوگرافی شکم و لگن به این آدرس مراجعه نمائید: سونوگرافی شکم و لگن

قبل از سونوگرافی شکم و لگن بدانید

بهترین زمان انجام سونوگرافی شکم و لگن

بهترین زمان سونوگرافی شکم و لگن با توجه به ناشتا بودن، معمولا صبح ها می باشد.

مضرات سونوگرافی شکم و لگن چیست؟

سونوگرافی مانند سی تی اسکن و رادیوگرافی از اشعه X-ray استفاده نمی کند، بنابراین سونوگرافی روشی امن و بی خطر است و عارضه جانبی ندارد.

آمادگی های لازم برای سونوگرافی شکم و لگن چیست؟

 برای انجام سونوگرافی شکم و لگن شما باید حداقل 5 الی 6 ساعت قبل از سونوگرافی ناشتا باشید و تنها می توانید مایعاتی از جمله آب و چایی بنوشید؛ البته اگر داروی خاصی مصرف می کنید حتما در زمان نوبت دهی، اطلاع دهید.

نتایج سونوگرافی و آزمایش های قبلی خود را همراه داشته باشید.

بهترین مرکز انجام سونوگرافی شکم و لگن

تمام مراکزی که دکتر گرامی در آن حضور دارند با توجه بکارگیری تجهیزات پیشرفته و تجربه بسیار بالای دکتر گرامی دقیق ترین نتایج را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

هزینه انجام سونوگرافی شکم و لگن

هزینه انجام آن بستگی به این که در کدام مرکز دولتی یا خصوصی انجام شود؛ هزینه متفاوت است.

با توجه به امکان تغییر تعرفه ‎ها در هر سال ، برای اطلاع از قیمت دقیق  می‎توانید با هر یک از بهترین کلینیک های سونوگرافی تهران که دکتر گرامی در آن حضور دارند تماس بگیرید.

سوالات متدوال سونوگرافی شکم و لگن و پاسخ دکتر گرامی

در زیر برخی ازسوالات متدوالی که مراجعین در خصوص این خدمت داشته اند آورده شده و پاسخ متناسب جناب آقای دکتر گرامی نیز آورده شده است

C
D
آيا در سونوگرافی شكم و لگن، سنگ كليه هم مشخص می‌شود؟

سونوگرافی به عنوان اولین قدم تشخیصی مورد استفاده قرار می‌گیرد. نتایج این سونوگرافی حدود 85 تا 100 درصد دقیق است.

C
D
چه عواملی بر روی این سونوگرافی اثر می‌گذارند؟

مدفوع، هوا و یا سایر گازها و یا ماده‌ی حاجب (مانند باریم) در شکم و یا روده‌ها باشد.
چاقی بیش از حد
زخم باز در محلی که می خواهیم بررسی انجام دهیم.

مراحل انجام سونوگرافی شکم و لگن

  1. برای انجام این سونوگرافی، شما باید ناشتا باشید.
  2. مثانۀ شما برای انجام سونوگرافی شکم و لگن باید پر باشد.
  3. لباس خود را بالا بزنید و کمربند دامن یا شلورتان را باز کنید.
  4. روی تخت دراز بکشید.
  5. به شکم شما ژل مالیده و متخصص سونوگرافی، دستگاه کوچکی به نام پروب سونوگرافی را روی شکم قرار می‌دهد و با حرکت آن، تصاویر احشاء داخل شکم و لگن شما روی نمایشگر نشان داده می‌شود.
  6. متخصص،  محل قرارگیری احشاء، سایز آن ها و دیگر فاکتورهای مورد نیاز را اندازه گیری می کند.
  7. پس از پایان سونوگرافی، می‌توانید برای دفع ادرار به دستشویی بروید.
  8. سونوگرافی شکم و لگن معمولاً بین 20تا 3۰ دقیقه طول می‌کشد.

 

آیا سوالی دارید و در لیست بالا نیست ؟ آن را از دکتر گرامی بپرسید در اسرع وقت پاسخ داده خواهد شد.

نظرات مراجعین

تجربه مادران از خدمت آمینیوسنتز دکتر گرامی

TnBZtrFPNl

shVXAeQDkCFiZ

PIimFpbAoEGT
رضایت از خدمت :
خدمات دریافتی :دیگر انواع سونوگرافی, دیگر خدمات, سونوگرافی NT,NB, سونوگرافی NT,NB, سونوگرافی اکوی قلب جنین, سونوگرافی ساده بارداری, سونوگرافی عمومی, سونوگرافی غربالگری, سونوگرافی غربالگری سه ماه دوم, سونوگرافی غربالگری سه ماهه اول, سونوگرافی کالر داپلر, سونوگرافی ندول تیروئید, گزارش تخصصی تصاویر ماموگرافی ، CT-SCAN , MRI و ..., نمونه برداری مایع آمنیوتیک ( آمینیوسنتز )
آذر ۲۵, ۱۴۰۲

bdJwnaWG

pXLhANulOgHayr

RuVTsGxpYcEy
رضایت از خدمت :
خدمات دریافتی :دیگر انواع سونوگرافی, دیگر خدمات, سونوگرافی NT,NB, سونوگرافی NT,NB, سونوگرافی اکوی قلب جنین, سونوگرافی ساده بارداری, سونوگرافی عمومی, سونوگرافی غربالگری, سونوگرافی غربالگری سه ماه دوم, سونوگرافی غربالگری سه ماهه اول, سونوگرافی کالر داپلر, سونوگرافی ندول تیروئید, گزارش تخصصی تصاویر ماموگرافی ، CT-SCAN , MRI و ..., نمونه برداری مایع آمنیوتیک ( آمینیوسنتز )
دی ۱۸, ۱۴۰۲